woensdag 5 oktober 2016

The Skippy Skirt: Blogtour day 5

En we gaan nog even door met Skippy Skirt inspiratie!

Evi, van Bellevi, en ik, we leerden elkaar kennen als concurrenten in de Battle of the Blogs van Cas&Nina. Ze ging toen lopen met 50euro aan stofjes per maand gedurende een half jaar. Hoe cool! 
We begonnen te chatten via Facebook, ontmoetten elkaar een keer tijdens een patroontestdag en sindsdien volgen we elkaar op de voet, om het zo te zeggen. De laatste maanden is ze eigenlijk écht een steun geworden in mijn gevecht tegen de pijn. Ze gaat ook mee op ons volgende naaiweekend in 2017 en daar kijken we erg naar uit. Evi maakt prachtige dingen voor haar dochter, én voor zichzelf. 
Ze wordt regelmatig gevraagd voor blogtours, en terecht, dus ik was maar al te blij dat ze ook de Skippy wilde testen. Haar lieve meid draagt haar kleurrijke rokje met veel plezier, kijk maar hier!


Ivy, van Mama Creatief, ontmoette ik op diezelfde patroontestersdag, ze zat de hele dag schuin over mij vlijtig te naaien aan haar jurk. Op dat moment deed ik mee aan de wedstrijd van Sew It Up, dus dat was een goed gespreksonderwerp. Later volgde ik Ivy vooral virtueel. 
En een tijdje later kwam er een tijdelijk plaatsje vrij voor ons volgend naaiweekend, dat meteen werd ingepalmd door haar. We zijn al aan het aftellen.
Ivy heeft haar eigen vrolijke stijl en naaide de Skippy skirts ook in die trend voor haar 2 hele mooie modellen, 
nog nét geen tieners maar al goed op weg.


Anja, van Stokstaartjedoethetzo heeft een blog met haar tienerdochter. Zalig! 
Ik hoop echt dat mijn kleine meid later even gepassioneerd zal zijn en samen met mij 
wil naaien en bloggen.
Ik had nog niet de eer om haar te ontmoeten, maar wie weet komt daar wel eens verandering in!
Tieners die zelfgemaakte kledij dragen, als ik het mag geloven, zijn ze niet zo dik gezaaid. 
Maar Anja mocht maar liefst 3 Skippy Skirts naaien, voor haar dochter en de vriendinnetjes. Het leverde een heerlijke blogpost op met geweldige foto's (gestyled door de meisjes). Ik kan me levendig voorstellen hoe veel plezier ze gehad hebben. Zucht, was ik maar weer terug 13 <3
Ga vlug kijken op de blog!3 opmerkingen:

  1. Met veel plezier getest en zoals je ziet veel plezier gehad aan de 'shoot'. Ja voor tieners naaien, het is wat moeilijker blijkbaar. Maar ik heb op dit moment nog het geluk dat het mag...
    En ja elkaar eens in het echt ontmoeten daar moeten we misschien eens werk van maken.
    stokstaartjedoethet zo

    BeantwoordenVerwijderen